A new calendar year marks a whole new beginning, a space of many hopes and dreams to come to life, giving us all that spirit of fresh start, that everyone seems to like.

Foto: Web.
Foto: Web.

Nova kalendarska godina predstavlja novi početak i vreme za ostvarenje brojnih snova i nadanja, dajući nam svima osećaj novog početka, koji svakako da ne može da škodi. 


In this New Year, I’d like to wish you all health and happiness, as I consider those two the most important of things in life.

I wish you the energy and the courage of getting into new adventures, and materialising those cool ideas you never thought you could pull off. Just proving everyone wrong.

I hope you find the time to spend alone, at peace, but also surrounded by the people you love most. If you want to, but haven’t yet found that special someone, I wish this new year brings them to you. And if you’re already lucky enough to have someone like that by your side, may you be happy together for years to come.

In this time of financial crisis (cause let’s be honest, it’s still there), I hope you have more than enough money to spare for all of the essentials, and an occasional splurge. At least.

I also hope you’ll spend this New Year’s Eve the way you had envisioned it, making it the perfect intro into a  promising New Year.

Lastly, I’d like to thank you all for following me on this writing journey, and making it tons more fun. Hopefully, there’s so much more to come.

Here’s to an amazing 2016!


U ovoj Novoj godini, želim vam svima prvo zdravlja i sreće, jer smatram da su to dva najvažnija elementa u životu. Takođe vam želim puno energije i hrabrosti za ostvarenje svih onih poduhvata i sjajnih ideja, koje ste mislili da nemate šanse da ostvarite.

Nadam se da ćete imati vremena za sebe, ali i za svoje najmilije. Naravno, ako želite da nađete svoju “bolju polovinu”, nadam se da će vam je dovesti baš ova Nova godina. S druge strane, ako ste imali sreće da je ovakva osoba već kraj vas, nadam se da ćete još dugo godina biti srećni zajedno.

Kao što vidite, vreme je želja i nadanja, a u vreme krize koja doduše Balkan nikada nije stvarno ni napuštala, želim vam makar onoliko para da ne brinete o najpotrebnijim stvarima, uz prostora da se povremeno počastite nečim što zaista želite da sebi priuštite.

Takođe se nadam da će vam ovaj doček proteći upravo onako kako ste ga zamišljali, te biti pravi uvod u sjajnu 2016. godinu.

Za kraj bih želela da se zahvalim svima koji me prate kroz ovo moje stvaralačko putovanje, čineći ga toliko zanimljivijim. Nadam se da nas čeka još mnogo toga dobrog zajedno u godini koja obećava.

Srećna Nova godina!