Vaterpolo savez Srbije i kompanija Lidl potpisali su danas ugovor o partnerstvu kojim Delfini dobijaju generalnog sponzora na startu novog olimpijskog ciklusa.

Ugovor o sarasnji VSS i Lidla potpisali su predsednk Saveza gospodin Viktor Jelenić i direktor kompanije Lidl, gospodin Dragan Čigoja.

Naš najtrofejni sport imaće podršku u muškoj, ženskoj i juniorskoj konkurenciji. Ugovor je potpisan na dve godine, a konferenciji za medije su prisustvovali srpski vaterpolisti i selektor Dejan Savić koji se obratio medijima.

„Nadam se da ćemo ove dve godine imati izuzetnu saradnju. Vaterpolo savez zaslužuje generalnog sponzora, iako ga nismo imali (mislim, prim. aut.) više od decenije.” – izjavio je trofejni selektor, a zatim je govorio o predstojećem kalendaru takmičenja.

Ušli smo u novi olimpijski ciklus. Ove godine reprezentaciju Srbije očekuje Svetsko prvenstvo u Mađarskoj. Pošto smo se kvalifikovali na finale Svetske lige koje ćemo žrtvovati zarad bazičnih priprema za Evropsko prvenstvo koje se održava krajem avgusta u Hrvatskoj.

Biće dugo i toplo leto.” – zaključio je selektor Savić.

Danas su predstavljeni i novi elementi opreme koji će srpski Delfini nositi u pohodu na nova zlata.


Pratite SidelineSRB na Instagramu.