Na pripremama od večeras Nastić je zajedno sa još 13 saigrača. Čeka se još samo Skorcanitis.

Mladi srpski centar, doputovao je iz Amerike u subotu, te je jutros bio podvrgnut standardnim lekarskim pregledima. S obizrom na to da su svi pregledi pokazali očekivane rezultate, još večeras će se priključiti ostatku ekipe Dejana Radonjića na pripremnim treninzima.

Nastić ističe da je srećan zbog dolaska u Beograd: Veoma sam srećan što sam došao u Beograd i što ću igrati u Zvezdi. Jedva čekam da se upoznam sa saigračima i trenerima i da radim sa ekipom. 

Zna da je konkurencija na centarskoj poziciji izuzetna, te da neće biti lako izboriti se za mesto u prvom timu: Na centarskim pozicijama u Zvezdi su još Maik Cirbes koji je sjajno igrao prošle sezone i iskusni Sofoklis Skorcanitis koji ima bogatu karijeru iza sebe. Siguran sam da će rad na treninzima u takvom društvu biti paklen, a samo u tako jakoj konkurenciji možete da napredujete i to je osnov svega.

Uz najnovije pojačanje beogradskih crveno-belih, preglede su prošli i Aleksa Radanov, Boriša Simanić i David Miladinović, juniorski reprezentativci Srbije. Samim tim, ekipa će brojati ukupno 15 članova. Naredne provere, u vidu takmičarskih utakmica su zakazane za 3. i 7. septembar.