Un árbitro decide hacer lo que la mayoría de sus compañeros sólo podría imaginar. Tras las severas críticas sobre el arbitraje, Jimmy Torres decide expulsar a un narrador, durante el partido de  Coto Brus y Barrio México de la Segunda División de Costa Rica. 

Niže fudbalske lige, oduvek su bile stecište bisera. Ove nedelje nam zanimljiv slučaj stiže iz Centralne Amerike. Naime, glavni arbitar utakmice između Munisipala i Barija, u Drugoj ligi Kostarike, rešio je da sa stadiona izbaci radijskog komentatora.

Nakon velikih kritika upućenih na račun suđenja, desilo se ono o čemu je veliki broj fudbalskih sudija mogao samo da sanja. Džimi Tores je došao do ivice terena i saopštio svoju odluku o izbacivanju spikera, na iznenađenje svih prisutnih.

U narednih nekoliko minuta, usledilo je raspravljanje, tokom kojeg  je sudija Tores odbio da nastavi tok utakmice, ukoliko Henri Dijas ne napusti poziciju.

Screen Shot 2015-11-16 at 10.42.54 PM.png
Photo: Screencap.

Dok su komentatori govorili o slobodama govora, Tores je nezainteresovano nastavio da gleda u sat i čeka Dijasov odlazak.

Šest minuta kasnije, dočekao je i poštovanje svoje odluke. Dijas je napustio teren, dok je njegov kolega šokirano morao da nastavi prenos ostatka utakmice. U fudbalskom svetu nečuveno, ali svakako zanimljivo za gledanje.