Izabranici Dejana Radonjića savladali su Mega Leks u svojevrsnom savremenom klasiku domaćih takmičenja rezultatom 77:66. Za vikend se u Sremskoj Mitrovici igra i druga utakmica polufinalnog dvomeča KLS, kojom će biti određeni finalni parovi.

FullSizeRender 3.jpg
Foto: J.L.

Na strani crveno-belih, čija pobeda se večeras nije dovodila u pitanje, odlično su se pokazali Stefan Jović, Marko Simonović i drugi centar Vladimir Štimac. Zvezdin plej je upisao 11 poena uz indeks od 22, dok se Simonović  istakao sa linije za tri poena, uz 4 trojke (učinak 4/9), 14 poena i indeks od 11.

Za uvek raspoložene, neonski obojene igrače Mege, najkorisnijim se pokazao Rade Zagorac sa 20 poena uz indeks od 31. Uprkos činjenici da se sezona još nije zavšila, postoje navodi o prelasku mladog Zagorca na Mali Kalemegdan, ali i u Španiju.

Večerašnja igra Zvezde funkcionisala je solidno, uz dobar protok lopte, dok se za stabilnost u reketu postarao Maik Cirbes, ali i Vladimir Štimac koji je večeras imao jednu od najboljih partija u crveno-belom dresu u poslednjih nekoliko meseci.