Vaterpolo reprezentacija Srbije, juče je održala trening u beogradskoj Areni, dan pre početka Evropskog prvenstva, kojem je prisustvovao veliki broj gostiju. Prva utakmica, sutra.

vaterpolo-trening-srbija-arena-mondo-29.jpg
Foto: Tanjug/Zoran Žestić.

The Serbian Water polo National Team has had their last training session before the upcoming European Championship, that starts tomorrow in the Belgrade Arena.


Ekipa Dejana Savića, zaplivala je u posebnom bazenu, montiranom za svrhe predstojećeg Evropskog šampionata. Atmosfera u timu je očekivano, odlična. Treba napomenuti da je selektor Savić, izabran za najboljeg svetskog trenera u 2015. godini.

vaterpolo-trening-srbija-arena-mondo-25.jpg
Foto: Tanjug. Zoran Žestić.

S obzirom na veliko interesovanje i rasprodate karte, jasno je da će Delfini imati podršku sa svih strana. Vaterpolo je sada definitivno kod kuće.

“Javno se izvinjavam svima jer smo mislili da je Arena dovoljno velika za sve ljude koji žele da dođu, ali izgleda da nije. Interesovanje za vaterpolo je veće, nego što smo mogli i da predvidimo. To svakako ide u prilog nama, a mi ćemo se truditi da damo sve od sebe u bazenu i pokažemo kako se igra za zemlju.” -izjavio je oduševljeni Filip Filipović.

vaterpolo-trening-srbija-arena-mondo-28.jpg
Foto: Tanjug, Zoran Žestić.

EP počinje sutra, a prvi protivnik naše reprezentacije, biće selekcija Hrvatske.