Vladan Milojević je svirao kraj boravka u Zvezdi. Odlazi iz Ljutice Bogdana uprkos novim ponudama crveno-belih. Očekuje se da ga nasledi Dejan Stanković.

Vladan Milojević Zvezda
Foto: Starsport

Burno je u redovima aktuelnog prvaka Srbije. Nagomilane glasine o odlasku Milojevića sa klupe crveno-belih, samo su potvrđene njegovom kratkom izjavom po završetku susreta sa Čukaričkim:

,,Ispostaviće se da će mi ovo biti najdraža utakmica i najdraža pobeda”.

Iako je Milojeviću, čiji ugovor ističe na leto, zvanično ponuđena opcija ostanka na klupi crveno-belih do 2022, očekuje se da navijači u nastavku sezone gledaju novo lice.

Tokom dve i po godine, pod vođstvom Vladana Milojevića, Zvezda se izborila prvo za Ligu Evrope, a zatim i dve uzastopne sezone u Ligi šampiona. Nakon 25 godina pauze, u Beogradu se ponovo vijorila mušema.

Uz 109 pobeda iz 146 mečeva, navijači će najviše pamtiti Keln, Salcburg i Liverpul, dok je izostalo vatrenih nastupa na Večitim derbijima.

Početak govorkanja o odlasku Milojevića iz Zvezde, usledio je još nakon pobede Zvezde nad Olimpijakosom u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. O zamenama se nagađalo povremeno i stidljivo, da bi se ime Dejana Stankovića izdvojilo ispred svih ostalih.

Reč je o univerzalno omiljenoj figuri za crveno-bele. Snimak u kojem navodno Dejan Stanković potvrđuje dolazak u Zvezdu je uzdrmao društvene mreže, oduševio navijače i dao potvrdu pre potvrde.

Zvaničnog stava iz kluba i dalje nema, a pristalice crveno-belih sitno broje do jutra u iščekivanju prvih saopštenja i konferencije za medije.

*Vest o Milojevićevom odlasku je potvrđena u četvrtak ujutru.

Comments are closed.