Miloš Teodosić konačno je razrešio dilemu navijča širom Evrope i potpisao za italijanski Virtus.

Nakon NBA lige, srpskom pleju su bile ponuđene brojne evroligaške opcije poput Makabija, CSKA i Olimpijakosa, dok se pred kraj trke uključila i Crvena zvezda. Upravo su crveno-beli ostali među glavnim kandidatima u samoj završnici ove transfer-sage.

Međutim, uprkos privatnom deklarisanju kao navijača Zvezde, Teodosić se opredelio za drugi put. Sarađivaće sa Aleksandrom Đorđevićem i van reprezentacije, s obzirom na činjenicu da je naš selektor takođe trener ekipe iz Bolonje.

Iako se Virtus ne nalazi u ovosezonskom izdanju Evrolige, ponuda Italijana je prevagnula u odnosu na sve ostale. Glasine su potvrđene večeras, kada je novi klub Miloša Teodosića potvrdio saradnju na društvenim mrežama.

Ugovor je potpisan do 2023. godine, a ovo će biti prvi put u trinaest godina da Teodosić igra u nekom evropskom klubu, ali ne i u Evroligi.

Ovakav rasplet je doveo do različitih reakcija na društvenim mrežama, a ističu se bes i neverica navijača Zvezde koji su očekivali kapitena reprezentacije u svojim redovima.