Poslušajte poslednji Superligaški podkast ove sezone, koji obeležava završetak karijere kapitena Saše Ilića i Nenada Milojevića. Na tribinama kataklizma.

Ovaj put, zbog nevremena koje je pogodilo veći deo Srbije, pa je navijače i fudbalere zasipao i grad zbog čega je dolazilo do kratkih prekida utakmica.

Od superligaškog fudbala su se u nedelju uveče pred punim tribinama oprostila dvojica kapitena. Nenad Milijaš i Saša Ilić. Obojica su obeležili ere svojih klubova i predstavljaju ogroman autoritet igračima i navijačima: kako svojim, tako i suparničkim.

Kapiteni su tokom karijera negovali zdrav odnos ka sportu, te je Milijaš na Zvezdinoj proslavi titule poželeo Iliću srećan odlazak u penziju: ,,Hvala svima. Čestitao bih i Saletu Iliću na oproštaju ovom prilikom, jer mislim da je on veličina i u ovom momentu setio i njega.”

Dok se očekuje povlačenje Ilićeve Dvadesetdvojke, Milijaševa Desetka ide Marinu.

Kapiteni će se susresti još jednom, u predstojećem Večitom derbiju u okviru finala Kupa Srbije. O njihovom učinku na terenu kroz statistiku, ali i novim i bivšim Superligašima, te ostalim zanimljivostima poslušajte jubilarnu, desetu epizodu podkasta.

Ne zaboravite da i ovu epizodu podelite sa svima koji vole fudbal.