Zvezda zasijala punim sjajem, upisavši jedanaestu uzastopnu pobedu u Jelen superligi. U večerašnjem zaostatku, odigranom kao deo 13. kola JSL, crveno-beli su savladali ekipu Vojvodine rezultatom 3:0.

Nakon trećeg primljenog gola i kompletiranog het-trika Slavoljuba Srnića (39′, 61′, 79′), Novosađani su se potpuno predali, te se samo čekalo na završetak ovog susreta. Ognjenu Ožegoviću je bio poništen gol iz ofsajda, kojim se okončao svaki veći napor ekipe Vojvodine u završnoj deonici. Poslednji gol Slavoljuba Srnića, došao je iz odlične saradnje sa Lukom Jovićem.

Iako večeras nije uspeo da se upiše u strelce, čak ni posle šansi u drugom poluvremenu, Aleksndar Katai, bio je asistent večerašnjoj zvezdi utakmice, Slavoljubu Srniću, u prvom pogotku susreta.

Imali su crveno-beli dodatnu priliku za pogodak, ali je Ugo Vijeira promašio peal u 33. minutu. Nikola Perić, “pročitao” je zamisao Portugalskog napadača. Uprkos promašenom penalu, odlični Portugalac napreduje iz utakmice u utakmicu i predstavlja jedno od najpozitivnijih pojačanja Crvene zvezde.

Oko petnaest hiljada ljudi, večeras je bodrilo crveno-bele.

Zvezda je imala 63% lopte u posedu, te dvostruko više udaraca ka okviru gola. Još jedan pokazatelj večerašnje ubedljive igre ekipe Miodgraga Božovića, koja se danas dodatno izdvojila na čelnoj poziciji, sa čak 38 bodova. Devet više od drugoplasiranog čačanskog Borca, te čak četrnaest od Partizana.

Naredni izazov ih čeka već u subotu, protiv Borca, koji ove sezone nastupa sa novim ambicijama. Utakmica počinje od 17:30, a tim Miodraga Božovića će ponovo igrati na domaćem terenu.